אלרגיה בעיניים לילד בן 3.5

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/02/2013 | 23:30 | מאת: רוני

איזו תרופה הכי טובה לטיפול יעיל בעיניים דומעות ואדומות מלווה בחום ונזלת? תודה.

רוני שלום, רשמת בכותרת שמדובר באלרגיה. מצד שני מעורבים גם חום ונזלת שיכולים לגרום לדלקת חיידקית או ויראלית. כדי לדעת מה הטיפול צריך אבחנה של רופא. מכיוון שרוב תכשירי העיניים דורשים מרשם רופא, המלצתי היא לקחת את הילד לראות רופא כדי לקבל את הטיפול הנכון והמתאים. ליאת

14/02/2013 | 11:11 | מאת: רוני

תודה רבה על העזרה. לקחתי לרופא וזו הייתה הצטננות ויראלית לא אלרגית. צדקת. תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות