כתמי לאחר טיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/02/2013 | 21:19 | מאת: סער

שלום רב. התחלתי לפני כשנתיים טיפולי לייזר בפאות לחיים ובחזה וובטן במכון מסויים שלא נתן את תפוקתו ואף גרם לכתם אחד בעור הפנים שלי ולכתמי פגמנטציה בחזה ובבטן. כשנה עברה מאז שצץ הכתם בפנים ובעור החזה והבטן ועכשיו עברתי למקום אחר שאעומר שצריך לטפל בכתמים האלו.הרופא הביא לי משחת אזומד למרוח כחודש... עכשיו השאלה שלי אם המשחה הזאת היא רלוונטית ותצליח להוריד את הכתמים מעור הפנים והבטן גם אם הם נוצרו מלפני שנה והאם אני יכול להמשיך בטיפולי ליזיר תוך כדי.

סער שלום, תרופות שיכולות לגרום לרגישות לאור יכולות להיות בעייתיות בכל מה שנוגע להסרת שיער בלייזר. איזומד עלולה לגרום לרגישות לאור וכן לגירויי עור. לכן, כדאי להתייעץ עם מומחה ממכון הלייזר לגבי נושא זה. מכיוון שאתה ממשיך בטיפולי הלייזר וייתכנו כתמי פיגמנטציה נוספים, אולי כדאי שתחכה לסיום הטיפולים. המשחה יכולה לטשטש ואף להעלים כתמי פיגמנטציה, גם מלפני שנה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות