entumin 40 m"g

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/02/2013 | 17:34 | מאת: נוהם

אני מאוד מעריך את הפורם שלך על היושר המקצועי והאנושי שלך.יש לי בעיה רצנית בתקשורת עם רופא מטפל "פסיכיאטר"חלה החמרה במצב הנפשי שלי לפני 3 חודשים העלו מינון בתרופות לא חל שום שינוי נשראתי עם אותם תסמינים חרדה קושי בתפקוד היומי שלי בסוף עם החלתה עם מנהל מרפאה נתנו לי entumin 40m"g לקחתי שבועיים המצב שלי החמיר עם מחשבות אובדניות הבעיה עם תופעות לוואי הרגשה נוראית הרופא לא כל כך מתרגשת אני מבקש אישפוז תחת מעקב שלהם ברמב"ם השאלה שלי אין להם יכולת לטפל בי כי אני לקחתי כמעת כל סוגי התרופות אני מאוד מודאג מפחד מחוסר יכולת שלהם לטפל בי

נוהם שלום, קודם כל, תודה על המילים החמות. מכיוון שלא שאלת שאלה הקשורה לתרופה או לטיפול תרופתי, אני לא כל-כך יודעת איך לעזור לך. אני חושבת שאמון בינך לבין המטפל שלך הוא הכרחי ואתם צריכים למצוא דרך למצוא את האמון הזה מחדש. חשוב שתשתף מישהו שאתה סומך עליו וכך לא תתמודד עם המצב לבד. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות