לקסדין לפני קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/02/2013 | 16:46 | מאת: דובי 5

בעלון כתוב לקחת לפני השינה - במרווח 2 שעות לפחות מסותרי חומצה. במקום אחר כתוב כי הגבלה זו חלה גם על מוצרי חלב . מאחר ולרוב אנו אוכלים בערב מוצרי חלב ומקנחים בקפה עם חלב ברצוני להבהיר את נושא ההגבלה של מוצרי חלב סמוך למועד נטילת לקסדין.

שלום, צריך לחכות פרק זמן של שעה לפחות בין נטילת התרופה לבין נטילת סותרי חומצה ומוצרי חלב. זה יכול להיות לפני ארוחת הערב או לאחריה, לפי נוחיותך. חשוב להקפיד על הנחיות הדיאטה ונטילת התרופות לפני הקולונוסקיה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות