אומגה 3 for two tu אלפסה 9 חודשים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/02/2013 | 12:22 | מאת: אורלי

שלום לכולם, אני בשבוע ה 10 ורופא הנשים שלי המליץ לי על אומגה 3 של for two ראיתי כי את המוצר מכינים מאצות ,והבנתי כי אצות אסור במהלך ההריון. בבית מרקחת המליצו לי על אלספה 9 חודשים . מה כדאי לקחת ?

אורלי שלום, שני המוצרים מיועדים לנשים בהריון ובטוחים לשימוש. שני המוצרים מגיעים מחברות גדולות ששמות דגש על יעילות ובטיחות. המוצר for two מיוצר מאצות, ואלספה 9 חודשים מיוצר משמן דגים, ושניהם מומלצים. את צריכה לבחור על סמך נתוני המוצרים מה הכי מתאים לך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות