מטרוגי'ל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/02/2013 | 11:40 | מאת: ישראלית

שלום ליאת, אני לוקחת תרופה בשם מטרוג'ל וחוץ מבחילות יש לי גם מלא שלפוחיות קטנות בכפות הידיים והרגליים. נותרו לי עוד יומיים לסיום לקיחת התרופה. יש צורך לפנות לרופא או שזה יעבור בסיום לקיחת התרופה? תודה רבה!

שלום, כדאי בכל מקרה ליידע את הרופא על התופעה. אם הפריחה ממשיכה להתפשט, אם האיזור כואב ורגיש ואם יש הפרשות או דימומים מהשלפוחיות כדאי לפנות לעזרה רפואית. כמו כן, אם מתפתח חום, קושי בנשימה ופצעים בריריות הפה, גם כן צריך לפנות לעזרה רפואית. פריחה שנגרמת ע"י תרופות חולפת כעבור כשבוע מהפסקת הטיפול. לעיתים יש צורך בשימוש באנטיהיסטמינים כדי להקל על הגרד (אם ישנו). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות