נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/02/2013 | 22:05 | מאת: ענת

שלום, נאמר לי שישנם כדורים טבעיים שעוזרים לבעיה של נשירת שיער אצל נשים - HNS של סולגאר. האם הם מומלצים? מה מחירם? תודה

ענת שלום, כדורי HNS ותכשירים אחרים המבוססים על סיליקה יכולים לעזור לטיפול בנשירת שיער. מידת הצלחת הטיפול היא אינדיבידואלית וקשה לצפות אותה מראש, אך מדובר באופציה טיפולית בטוחה, שיש עליה פידבקים טובים מלקוחות. המחירים הם: כ- 140 ש"ח לאריזה קטנה וכ- 220 ש"ח לאריזת חיסכון. מידע מאתר החברה תוכלי למצוא בלינק הבא: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=256&ArticleID=310 ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות