omepradex

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/02/2013 | 11:41 | מאת: einat

שלום, אני סובלת מצרבות במשך שנים. עברתי ניתוח של הורדת כיס המרה בגיל 24 לפני 12 שנים. לאחרונה אני סובלת מצרבות חזקות, כולל שיעולים רבים. לקחתי לוסק במשך שבועיים, ורופאת אף אוזן גרון שלי נתנה לי מרשם ל omepradex השאלה שלי, האים omepradex ניתן לקחת מעבר לשבועיים ? כטיפול קבוע ? אני מאוד משתדלת להימנע מכל מה שעושה צרבות, אבל עדיין סובלת מזה. אשמח לדעת אם יש משהו נוסף שניתן לעשות כדי לעזור ? (אני נמענת מבדיקת הגסטרו – לבדיקת דלקת בוושט, השאלה , אם יש דלקת בוושט באיזה דרך מטפלים בה?) תודה עינת.

עינת שלום, קודם כל אומפרדקס ולוסק מכילים את אותו חומר פעיל. בדר"כ הטיפול המקובל הוא בין 4 ל-8 שבועות. למרות זאת, הרבה רופאים ממשיכים לרשום אותו באופן קבוע. אומפרדקס/לוסק משמשים גם לטיפול בדלקת בוושט, אך כדאי שרופא יאבחן. ניתן להשתמש בתכשיר שנקרא גביסקון שגם עוזר למנוע צרבות. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות