מחסום דם מוח

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/02/2013 | 01:43 | מאת: סטודנט

אני נוטל כיום מינון נמוך של צירפלקס 2.5 מ"ג כלומר רבע כדור כבר תקופה ארוכה. מצבי טוב ומטופל אצל פסיכולוג, הרופא שלי אמר שאני יכול להפסיק כי למינון שאני לוקח אין כל השפעה האם כך הדבר? או שגם מינון נמוך משפיע ועובר מחסום דם מוח..

03/02/2013 | 19:53 | מאת: ליא

שלום, אכן מדובר במינון נמוך. גם במינון נמוך התרופה מתפזרת בדם ומגיעה לאיברי המטרה, אך ייתכן ולא מגיעה לריכוז בדם המספיק לקבלת אפקט משמעותי. לגביך באופן ספציפי, ייתכן שהתרופה אכן לא משפיעה עליך, וייתכן שכן. אפשר יהיה לדעת בוודאות רק אחרי הפסקת התרופה, דבר שיכול להיעשות רק בהוראת רופא ובאופן הדרגתי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות