רוקל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/02/2013 | 15:19 | מאת: נעמה

לאחר שהפסיקו לייצר רוקל+ ורוקל מה אפשר לקחת במקומם (אלו הכדורים היחידים שעזרו למגרנה שלי)

נעמה שלום, יש מגוון משככי כאבים שניתן לקחת. איני יודעת מה ניסית ולא עזר, אבל, תכשירים כמו אקמול פוקוס או אקסידול (כרגע חסר זמנית בשוק) נחשבים לטיפול יעיל. צריך לקרוא את העלון לצרכן ולוודא שאין לך התוויות נגד לשימוש בהם. תכשיר נוסף, שדומה לרוקל, הוא רוקסט (קיים גם רוקסט פלוס, אך הוא דורש מרשם). גם במקרה זה את צריכה לוודא שאין התוויות נגד לשימוש בתכשיר. ליאת

03/02/2013 | 08:48 | מאת: נעמה

תודה ליאת, ניסיתי את אקמול פוקוס ורוקסט פלוס וזה לא עזר ועוד מגוון רחב של כדורים , האם את יודעת למה הפסיקו לייצר רוקל והאם זה רק זמני? תודה נעמה

נעמה שלום, לפי המשווק הופסק שיווק התכשיר, כנראה לצמיתות. השיקולים הם מסחריים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות