אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/01/2013 | 20:29 | מאת: רוני

הרופא הביא לי שני משחות האחת פוליקוטן והשנייה פוסידין, לאחת הוא אמר שזה לגירוי שיש לי על הלחי, והשנייה זה לטיפול יותר חזק בוירוס ההרפס(בנוסף לכדורים), העיניין שהרוקח לא רשם לי איזה משחה למה, תוכלי לעזור לי?

רוני שלום, אני מניחה שלא ציינו בפניך למה כל משחה מיועדת מכיוון שהרופא לא ציין זאת על המרשם. הוראות שימוש לתרופות מרשם אתה אמור לקבל מהרופא. אני יכולה להעריך, על סמך מה שתיארת בקצרה בשאלתך, שהפוליקוטן מיועדת לגירוי (היא לא מיועדת לשימוש במחלות ויראליות), ושהפוסידין מיועדת לטיפול בנגעי ההרפס. בעיקרון פוסידין היא משחה אנטיביוטית ולא אנטיויראלית, אך ייתכן ומעורב גם זיהום חיידקי בנוסף. מדובר בהשערה וכדאי לשאול את הרופא למה התכוון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות