Betnesol Enema

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/01/2013 | 15:56 | מאת: ליאת

שלום רב, האם ידוע למישהו על בית מרקחת בארץ שיש לו חוקן בטנזול? אני מוכנה לקנות אותה גם באופן פרטי. התרופה חסרה בבתי המרקחת של מכבי, ואין לה תחליף!!! מדוע לא דואגים להביא מלאי זמין לארץ באופן קבוע? זה לא פעעם ראשונה שחסר... שבת שלום לכולם

31/01/2013 | 21:17 | מאת: ליאת שךום,

שלום, מדובר בתרופה שאינה רשומה בארץ ובקופת חולים מייבאים במיוחד עבור המבוטחים שלהם. נסי לבדוק בבתי מרקחת שמתמחים בייבוא תרופות מח"ול. ליאת

15/06/2013 | 10:14 | מאת: שירן ד

שלום! בני בן ארבע וחצי מיום ראשון בלילה יש לו חום ביום שני הרופא לקחה לו משטח גרון והתוצאה הגיעה יום רביעי שיש לו חיידק סטרפטקוקוס קיבלנו מוקסיפין 3 פעמיים ביום בנוסף יש לו שיעול יבש כמו נביחות של כלב ונזלת שכל אפצי שהוא עושה הנזלת מגיעה לחולצה,לריצפה. יום שישי חזרנו לרופא שהחום לא יירד ואין שינוי והיא נתנה לו כדורי betnesol 2 כדורים פעמיים ביום למשך שלושה ימים נתתי אתמול בבוקר והילד היה אפתי וכל הזמן רצה לישון. האם להמשיך?מהן תופעות הלוואי והאם הכדורים יכולים להשפיע על ילדים קטנים לטווח הרחוק. אציין שמאתמול אין לו חום.

מנהל פורום תרופות ורוקחות