אינפמיל AR

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/01/2013 | 17:56 | מאת: מיכל לוי

האם ניתן לרכוש ללא מרשם רופא את התמ"ל אינפמיל AR? איזה מרכיב יש בו שגורם ל"עצירת הפליטות" ??

29/01/2013 | 18:09 | מאת: צנ

נחנ

מיכל שלום, אנפמיל AR אינו דורש מרשם, אך השימוש בו מומלץ רק אחרי התייעצות עם רופא או אחות לבריאות הציבור. הוא מכיל עמילן אורז מיוחד שמסמיך רק אחרי הגעת התמ"ל לקיבה. באופן כזה הוא יכול לסייע במניעת פליטות ולאפשר האכלה מבקבוק. מידע נוסף באתר החברה: https://www.facebook.com/PharmaBest/app_122360357922542?ref=ts ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות