שלום בקשר למינוקסי 5

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/01/2013 | 19:40 | מאת: דניאלו-31

ערב טוב,רכשתי מינוקסי שאלתי היא מה זמני השימוש ?? נניח השתמשתי ב9 בבוקר במ"מ1 כמה שעות צריך לעבור לשימוש הבא? 8 שעות או 12? כי אי אפשר באמת 12 שעות לעמוד בזמנים כאלו ומה קורה נניח אתה שוכח יום או שוכח טיפול תודה לעונים

שלום, רצוי להשתמש בתכשיר כל 12 שעות. הפרשים קבועים משפרים את התגובה לטיפול. אם שכחת יום או טיפול, עליך להמשיך כרגיל. כלומר, לחזור למשטר הטיפול הקודם. אין להשתמש במנה כפולה בגלל ששכחת טיפול. ליאת

27/01/2013 | 23:10 | מאת: דניאלו-31

היי שוב אמרו לי שאפשר כל 8 שעות זה בלתי אפשרי לדייק ב12 שעות

מנהל פורום תרופות ורוקחות