כמה זמן אחרי שלקחתי אקמול פוקוס אפשר להשתמש בחלב ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/01/2013 | 17:41 | מאת: מאיה

כמה זמן אחרי שלקחתי אקמול פוקוס אפשר להשתמש בחלב השאוב? ומדוע אסור להשתמש בחלב שאוב אם לוקחים אקמול פוקוס?

מאיה שלום, באופן עקרוני לא מומלץ להשתמש בתכשירים המכילים אספירין בזמן הנקה. לגבי שימוש חד- פעמי, צריך להתייחס גם לגיל התינוק ולמצבו הבריאותי. אם מדובר בחלב ששאבת לפני שנטלת את הכדור, אין בעיה לתת אותו. אם את רוצה לשאוב שוב, את יכולה לשאוב מנה אחת ולזרוק אותה, או לחכות 12 שעות לפני שתשאבי שוב. ליאת

26/01/2013 | 22:13 | מאת: מאיה

מנהל פורום תרופות ורוקחות