Curatane 20mg אלכוהול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/01/2013 | 16:19 | מאת: יצחק

אני לוקח שתי כדורים ביום שעל פי הרופא זה חצי מהמינון שאני צריך לקחת הגובה שלי הוא 1.92 ומשקל 90 אני בן 17 ושאלתי אם מותר לי לשתות אלכוהול פעם בחודש.. ואם אני שותה למה זה יכול לגרום (לאיזה נזקים)?

יצחק שלום, צריכת אלכוהול במהלך הטיפול ב-curatane עלולה לגרום לתופעת רגישות יתר לאלכוהול שמתאפיינת ב-תחושת חולי, כאב ראש והרגשה לא נעימה באופן כללי. בצריכה מוגברת של אלכוהול יכול להיווצר סיכון בריאותי ממשי. לכן, יש המלצה בעלון להימנע מצריכת אלכוהול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות