RAZIN

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/01/2013 | 09:41 | מאת: דובשי

אני בת 56. אתמול הייתי אצל הרופא ואמרתי לו שאני לא מצליחה לרדת במשקל למרות שאני מאוד משתדלת לאכול נכון ועושה פעילות יומית (הליכה של שעה כל יום) הרופא הציע את הכדורים RAZIN מסר שיכול מאוד לעזור. קראתי את התגובות ולדעתי זה כל דבר לגופו. לדעתי זה קשור גם לגיל (מטבוליזים) מאוד מקווה שהכל יהיה בסדר. בקשר לקשיי שינה, (מי שניסתה) האם זה לאורך כל הטיפול או רק כמה ימים? תודה

שלום, רזין היא תרופה סטימולנטית, כלומר ממריצה, ולכן עלולה לגרום לבעיות שינה. יש סיכוי גבוה שהתופעה, אם תתרחש, תפחת עם הזמן (פרק הזמן משתנה מאדם לאדם). כדי להימנע מתופעה זו יש לקחת את התרופה בבוקר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות