פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/01/2013 | 14:24 | מאת: אנה

שלום. עקב צינון רופאה נתנה לי אנטיביוטיקה. אני רוצה במקביל לשתות גם פרוביוטיקה. כידוע לי את הפרוביוטיקה שותים בהפרש של שעתיים מהאנטיביוטיקה. השאלה שלי בבקשה, הרי אני אוכלת ולאחר מכן נוטלת אנטיביוטיקה, ולאחר שעתיים לקחת כדור פרוביוטיקה בלי לאכול שוב לפני כן? תודה.

אנה שלום, לכל יצרן פרוביוטיקה הוראות שימוש משלו לגבי נטילת הכדורים ביחס לאוכל. הקו המנחה הוא לפחות שעתיים אחרי האנטיביוטיקה. אם זה לא מסתדר לך אפשר להאריך את פרק הזמן הזה או לקחת את הפרוביוטיקה עם פרי או יוגורט. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות