אציקלו טבע

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/01/2013 | 10:37 | מאת: דנית

שלום, ברצוני להתחיל טיפול מניעה לוירוס ההרפס מסוג 1. הרופא נתן לי מרשם לאציקלו- וי שנמצאת בסל, ואני חוששת מנטילתה עקב השפעות לטווח ארוך שעלולות להיות. האם אציקלו- טבע שונה במרכיביה ופחות מזיקה לגוף?

דנית שלום, על-פי האתר של משרד הבריאות קיים תכשיר בשם אציקלוביר טבע, אך מדובר בקרם לשימוש מקומי, בעוד שאציקלו-וי הם כדורים, כך שלא ניתן להשוות. בכל מקרה, מדובר בחומר פעיל זהה, בעל אפקטים ותופעות לוואי זהים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות