פלוקנול 150

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/01/2013 | 16:47 | מאת: נ.

אני סובלת מפטרת נרתיקית, הרופא נתנה לי 6 נרות של אגינסטן ל6 ימים רצופים ו4 כדורים של פלוקנול 150, לקחת כדור אחד לשבוע. שמתי לב שבנטילת הכדור, יש לי תחושה של צריבה באזור הנרתיק שנמשכת מספר ימים, כאילו אני סובלת מדלקת שתן אבל אין לי באמת דלקת. האם זה נובע מהכדורים? זה אחד מתופעות הלוואי? או שעליי לבדוק זאת? אני צריכה להיות מודאגת?

נ. שלום, התופעה שאת מתארת לא נמצאת ברשימת תופעות הלוואי הפוטנציאליות של פלוקנול. האם מדובר בתופעה שהתרחשה פעם אחת ובמקביל לטיפול באגיסטן או שמדובר בתופעה שחוזרת על עצמה? אם התופעה מציקה לך, גשי להיבדק ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות