ALIA

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/01/2013 | 16:29 | מאת: יניב

אני.בן 60 מתאמן במכון כשר לא נוטל תרופות, רוצה לקחת חומצה אלפא ליפואית,האם יש התויות נגד, מה המינונים המומלצים ומדוע צריך לקחת על קיבה ריקה? תודה יניב

08/01/2013 | 18:27 | מאת: יניב

והכי חשוב שכחתי לשאול...כמה זמן לפני אימון הכושר,או אחרי,רצןי לקחת אם אני רוצה שפעולתה כנוגדת חימצון תהיה יעילה ביחס לאימון תודה מראש יניב

יניב שלום, חומצה אלפא-ליפואית היא נוגדת חימצון שנותנים אותה בדרך כלל לחולי סכרת למניעת נוירופתיה סכרתית (פגיעה עצבית אופיינית לסכרת). בדרך-כלל, לספורטאים נותנים קומפלקס של מספר אנטיאוקסידנטים. על-פי האתר של סולגאר, לוקחים את האנטיאוקסידנטים אחרי ארוחות. אם אתה לוקח רק בימים שאתה מתאמן, אז קח לאחר האימון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות