לקיחת משככי כאבים מסוגים שונים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/01/2013 | 14:26 | מאת: זיוה

ליאת שלום, אני סובלת מכאבים שלאחר ניתוח אורטופדי לאיחוי גיד שנקרע בכתף.אני נוטלת משככך כאבים מסוג אדקס במהלך השבוע, שאינו גורם לי "לנמנם" במהלך היום ולאור ההמלצה בעלון המצורף שיש לבצע הפסקה בנטילה לאחר כ-7 ימים ובהינתן כי הכאבים אינם פוסקים בסופ"ש - מבקשת לדעת באם ניתן לקחת בסופ"ש משככי כאבים מסוג אטופן שרשם לי הרופא - הגורמים ל"נמנום"קל במהלך היום. השאלה: האם מותר ליטול במהלך השבוע אדקס ובסופ"ש אטופן. תודה למענה, זיוה

זיוה שלום, בעלון לצרכן מתייחסים לנטילה של מעל 10 ימים של התכשיר. במידה ויש צורך להמשיך בטיפול מעבר ל-10 ימים, תצטרכי לעשות זאת על דעת רופא ובאישורו. החלפת אדקס באטופן לא נחשבת כהפסקה בטיפול, מכיוון שמדובר בתרופות מאותה משפחה, שיש להן השפעה דומה על מערכות הגוף (לחיוב ולשלילה). אם עדיין לא עברו 10 ימים, את יכולה להחליף אדקס באטופן, אך לא לקחת אותם במקביל ( ביחד או באותו היום). אם עברו 10 ימים, תצטרכי ליידע את הרופא המטפל ולבקש את אישורו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות