מוקסיפן פורטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/01/2013 | 19:35 | מאת: דנה

האם ניתן לקחת 6 כדורי מוקסיפן פורטה 500 מ"ג (2 כדורים בכל פעם)? ובשילוב עם רוקסו ציקלין 500 מ"ג פעמיים ביום? הרופא נתן לי את זה עקב דלקת ריאות, אך המינונים נראים לי מוגזמים...אשמח לקבל חוות דעתך...

דנה שלום, מינון של 1 גרם מוקסיפן (2 כמוסות מוקסיפן פורטה) שלוש פעמים ביום הוא מינון מקובל לדלקת ריאות. בהרבה מקרים מוסיפים אנטיביוטיקה נוספת ממשפחה אחרת כדי להגדיל את הכיסוי האנטיביוטי של הטיפול. לא הבנתי את המשפט השני שלך, ולכן לא אוכל להתייחס אליו. אשמח אם תרשמי לי שוב את סוג ומינון האנטיביוטיקה הנוספת שנרשמה לך. שבת שלום, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות