טיפטיפות מוקוליט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/01/2013 | 14:39 | מאת: קרן

שלום, בתי בת שנה ושבוע, הרופאה רשמה לה את הטיפות עקב ליחה מרובה שגורמת לה עד להקאה בלילות. 1. אני נותנת 7 טיפות לפני השינה, אך זה לא ממש עוזר. האם מומלץ לעלות המינון? 2. למשך כמה זמן ברציפות ניתן לתת הטיפות? 3. במידה ועושים הפסקה - כמה זמן צריך להפסיק לני חידוש מתן הטיפות? תודה רבה.

קרן שלום, טיפות מוקוליט ניתנות מתחת לגיל שנתיים רק בהוראת רופא והמניון בגילאים אלה נקבע על-פי רופא בבד. מסיבה זו לא אוכל לייעץ לך על העלאת מינון. התרופה פועלת באופן שמדלל את הליחה הקיימת ולא מונע את יצירתה. כשהליחה פחות צמיגה יותר קל לילדה להוציא אותה החוצה, ולכן לא אמורה להיות ירידה בתדירות השיעול, לפחות לא בתחילת הטיפול. כמו-כן אפשר לנסות להימנע ממזונות שמייצרים הרבה ליחה כמו במבה, שוקולד וממתיקים אחרים, ולהרבות בשתיית מים. למידע נוסף, מצורף לינק לאתר החברה : http://www.cts.co.il/?CategoryID=184&ArticleID=297 ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות