תחליף לדיפרולן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/12/2012 | 13:42 | מאת: רבקה

שלום אני סובלת מאסתמה של העור והיתה משחה אחת שבאמת עזרה ומהר בשם דיפרולן שכיום לא נמצאת בשיווק בארץ יותר. אך יש משחה בקבילה שגם בה השתמשתי ואני לא זוכרת את שמה אשמח אם תוכלי לסייע לי בזיכרון ולהגיד לי איך קוראים לה שאוכל לבקש מהרופא(כי בינתיים הביאו לי שתי משחות אחרות שלא עוזרות)

רבקה שלום, לא משווק תכשיר זהה לחלוטין לדיפרולן בארץ. ישנם מספר תכשירים דומים בפעילותם וכנראה שתצטרכי להמשיך להתנסות עד שתמצאי תכשיר שיתאים לך. אם יש לך פרטים מזהים על התכשיר שעזר לך בעבר, אנסה לזהות אותו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות