האם יש תופעות לוואי לנובימול ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/12/2012 | 19:08 | מאת: סוניה

ליאת שלום , לבני בן שנה וחצי מופיע בכל פעם שיש לו חום פצעים על הידיים או על הרגליים בלבד עם שלפוחיות . האם יתכן שזה מתוצאת שימוש בנובימול ?

סןניה שלום, ייתכנו תגובות עוריות בעקבות טיפול בתכשירים המכילים paracetamol, כדוגמת נובימול. תוכלי לדעת בוודאות שזו הסיבה לפריחה אם התופעות האלו לא יופיעו בשימוש בתכשיר מסוג אחר להורדת חום (המכיל ibuprofen), או כאשר חומו לא גבוה מדיי וניתן לחכות עם מתן תרופה. רצוי לא להשתמש בתכשיר זה עד לבירור הסיבה להופעת השלפוחיות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות