שאלות בנוגע לרספירדל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/12/2012 | 15:13 | מאת: ליאורה

שלום רב, אבקש את עזרתכם. אבי נוטל רספירדל פעמיים ביום -בוקר וערב. 1. האם יש ליטול עם האוכל? 2. האם יש אינטראקציה עם תרופות אחרות ואם כן, כמה זמן יש להרחיק מתרופות אחרות? 3.מה מרחק הזמן שיש ליטול את התרופה בין הנטילה בבוקר ובערב? תודה גדולה עבור תשובתך.

23/12/2012 | 18:41 | מאת: hey

hey

ליאורה שלום, 1. אין חשיבות לאוכל, ניתן לקחת אחרי או בין ארוחות 2. יש לתרופה זו אינטראקציות רבות. יותר קל להתייחס לרשימת התרופות שהוא נוטל- אם תוכלי לשלוח לי רשימה כזאת, אשמח להתייחס אליה.

3.תרופה בניטלת פעמיים ביום, צריכה להילקח בהפרש של 12 שעות אני מצרפת לינק לעלון התרופה מתוך אתר משרד הבריאות: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Risperdal_Pt_1337583904894.pdf ליאת

24/12/2012 | 18:12 | מאת: ליאורה

ליאת איבגי - תודות על תשובתך המהירה והברורה. תרופות הבוקר 1.לפני ארוחת בוקר -אלטרוקסין, אומפרדקס.2. אחרי ארוחת הבוקר -ממוקס, מיקרופירין. צהריים - נורבקס ערב אחרי א. ערב- ב- 20.30 - ליפיטור, איזטרול. לתשומת ליבך- הוא קם רק ב 8 בבוקר (אז נוטל אלטרוקסין ואחרי חצי שעה אומפרדקס ורק בסביבות 9 א. בוקר. ובערב נוטל התרופות ב- 20.30ואז הולך לישון, כך שאין ממש - 12 שעות מרווח בין רספירדל הבוקר והערב. ושוב תודות עמוקות על זמנך.

מנהל פורום תרופות ורוקחות