ציפרמיל וריטלין40

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/12/2012 | 16:26 | מאת: חיה

שלום, שמי חיה בת 76 וחצי. נשואה +4 +8נכדים. חשוב לציין הנכדים. בריאה לחלוטין. צורכת ציפרמיל מזה כמה שנים וזה עוזר,כ"כ לאחרונה גם כל בוקר יוטרילקס לבלוטת התריס (ללא מחלה)אני מופרעת קשב וריכוז מאז ומעולם אבל מסתדרת.קיבלתי ריטלין LA 40 KT עדיין אני לא לוקחת. קצת פוחדת. הלב שלי תקין מאזומתמיד. ((לוקחת גם מגנזיום)תודה מראש. חיה

חיה שלום, לא זיהיתי שאלה. אם את רוצה לדעת לגבי אינטראקציות עם התרופות שאת נוטלת, אז יש אינטאקציה קלה בין ריטלין לבין ציפרמיל, העשויה לגרום לעלייה ברמות ציפרמיל בדם, ולכן דורשת מעקב ע"י רופא. אם יש לך חששות נוספים, אשמח לענות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות