שמן שקדים לעיסוי פירנאום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/12/2012 | 02:46 | מאת: אדוה

שלום, קניתי השבוע בניו פארם "שמן שקדים מתוקים" של חברת NEOLIFE.. בדיעבד שמתי לב שלא כתוב על הבקבוק אם הוא מכבישה קרה ואם הוא טוב לעיסוי פירנאום בכלל. רציתי לדעת אם זה בסדר? אשמח לתשובה בהקדם כדי לדעת אם להחזיר את המוצר... תודה :)

אדוה שלום, לעיסוי פרינאום משתמשים בשמנים צמחיים טהורים או בתערובת שמנים יעודית לעיסוי הפרינאום. שמן שקדים הוא אחד השמנים הנפוצים לשימוש זה. לרוב שמנים איכותיים הם מכבישה קרה. אני לא מזהה אצ המוצר שציינת, אם יש לך עוד פרטים אוכל להתייחס למוצר ספציפית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות