קולוטאל בהנקה-דחוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/12/2012 | 20:35 | מאת: מיקמיק

שלום ותודה מראש, נרשם לי הערב קולוטאל ואני עדיין מניקה בני גדול מגיל שנה (מניקה 3 םעמים ביום בערך) הרופאה אמרה לי לקחת רק שממש כואבת לי הבטן את הכדור... האם מותר לקחת אותו בכלל בהנקה? ואם כן,האם עלי להמתין זמן מה אחרי הנטילת כדור או לפני? בתקווה לתגובה מהירה... בנתיים לקחתי פעם אחת והנקתי ולא אקח עוד עד שאדע שזה בסדר

מיקמיק שלום, הכדור לא מומלץ בהנקה. לא בוצעו מחקרי בטיחות בנשים מניקות. יש עדויות שהחומר הפעיל מופרש לחלב אם אך אין הוכחה לנזק או לבטיחות לתינוק היונק. שאלי את הרופאה אם לשיקולה התועלת עולה על הנזק הפוטנציאלי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות