efudix 5% cream

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/11/2012 | 18:32 | מאת: רחל שחר

האם הקרם מסוכן לאחרים בסביבה ובעיקר לילדים ואיך להגן על אחרים בתודה רחל

רחל שלום, הקרם מסוכן לאחרים אם הם באים במגע ישיר איתו ולכן צריך כמובן לאחסן אותו הרחק מהישג ידם של ילדים. את צריכה לשטוף היטב ידיים אחרי המריחה ולהימנע ממגע בריריות הפה או בעיניים. אחרי מריחת הקרם וספיגתו בעור, בתנאי שהמריחה נעשתה בהתאם להנחיות הרופא, הסיכון לעור בריא הוא מינימלי. ליאת

08/01/2013 | 20:57 | מאת: צימבר צבי

איך נעשית המריחה משמע ביד גלויה או עטופה בניילון? האם יש תופעת גרודים בשטחים חיצוניים שבאו במגע עם הקרם? מה זמן הספיגה בעור??

מנהל פורום תרופות ורוקחות