אנטיביוטיקה בהנקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/11/2012 | 17:50 | מאת: דין

שלום וברכה , לפני כשבוע ילדתי את בני . שלשום עלה חום גופי ל-39.3 מעלות ובביקור אצל רופא,לאחר שנשללו סיבות אחרות,עלה החשד , כי יש לי דלקת בשד אחד. הרופא צייד אותי במרשם של CEFOVIT עבור הדלקת בשד . שאלותיי הן: 1.האם ניתן להניק בזמן לקיחת אנטיביוטיקה ספציפית זו?(זמן נטילה הינו 7 ימים ) 2. האם תרופה זו מותרת עבור מי שיש לו G6PD ? לגבי רגישות זו :2 רוקחות ב-2 בתי מרקחת השיבו לי תשובות לא מאוד ברורות לכן אשמח לדעת האם אכן מותרת תרופה זו לבעלי רגישות זו ? תודה רבה מראש על תשומת הלב

דין שלום, האנטיביוטיקה cephalexin, החומר הפעיל ב- cefovit, מותרת בהנקה, בתנאי שנרשמה ע"י רופא שמודע למצב זה. תרופה זו מותרת למי שיש לו מחסור ב-G6PD. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות