אנלאפריל 20

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/11/2012 | 20:03 | מאת: רותי

אני נוטלת את התרופה כ-5 שנים באופן קבוע 40 מ"ג (20 מ"ג בבוקר ו-20 מ"ג בערב), בעלון המצורף לתרופה מצוין כי התרופה פועלת להרחבת כלי הדם, האם היא מרחיבה גם את כלי הדם הסמוכים לטחורים ובכך גורמת להם לדמם? האם יכול להיות שיש קשר בין נטילת התרופה לדימום בטחורים שמופיע לעיתים קרובות? מצב שלא היה בעבר. אודה לתשובתכם

רותי שלום, לא מצאתי קשר בין דימום מטחורים לבין נטילת אנלפריל. אם יש החמרה במצב הטחורים והדימום כדאי לגשת לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות