אישי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/11/2012 | 12:28 | מאת: אישי

אני שעירה בפנים ואין שום טיפול של 100 אחוז או נטול כאבים שיכול לעזור לי... האם יש איזה שהיא סיבה לשיער בפנים וטיפול של תרופה כלשהי שתוכל לעזור לי?

שלום, הרקע לשיעור יתר יכול להיות אתני (המוצא שלך) או הורמונלי- קיום עודף אנדרוגנים בגוף עקב מצבים שונים. כדאי לגשת לרופא כדי לבדוק אם יש סיבה שניתן לטפל בה. קיימים תכשירים רפואיים כמו קרם לעיכוב גדילת השיער או תכשירים הורמונליים כמו גלולות מסוימות. תכשירים אל הדורשים מרשם רופא. תוכלי גם להתייעץ עם קוסמטיקאית לגבי שיטות הסרה או הבהרה של עודף השיער. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות