רזין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/11/2012 | 21:16 | מאת: היבה

שלום, אני לאחר לידה ויש לי השמנת יתר אני בגובה 157 ומשקל86 ק"ג ומאוד מעוניינת לרדת במשקל ולהגיע למשקל 60 ק"ג אחד הידידים יעץ לי להשתמש ברזין (כמובן באישור רופא) כה הוא השתמש וירד תוך חודש 12 ק"ג והייתי מאוד מעוניינת לנסות השאלה אני לא מניקה ממני אני משתמשת בתמ"ל ובנוסף אני עושה שאיבה אך הכמות שאני שואבת היא לא הרבה לכן אני משתמשת בתמ"ל השאלה האם מומלץ לנסות ולהשתמש? אשמח לתשובה

היבה שלום, אסור להשתמש ברזין בזמן הנקה, גם אם התינוק לא ממש שואב מהשד אלא מקבל חלב שאוב. כשתפסיקי לתת לתינוק חלב אם תוכלי להתייעץ עם רופא על תכשיר זה. ליאת

25/11/2012 | 20:35 | מאת: היבה

שלום ליאת מה את ממליצה כלומר איזה תכשיר הרזיה מומלץ

מנהל פורום תרופות ורוקחות