קרניישון כיסוי יבלת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/11/2012 | 08:56 | מאת: מירי

השתמשתי במוצר הנ"ל- שמתי את המדבקה 6 ימים והורדתי. גיליתי שכל העיגול שהיה תחת המדבקה העור רך ומתקלפת שכבת עור עבה. השאלה שלי- אני רוצה לשים כעת את המדבקה השניה. האם לקלף את שכבת העור הזו ולשים את המדבקה ישר על הרגל החשופה או לא לקלף ולשים את המדבקה החדשה על העור שחצי תלוש כבר????? אשמח לתשובה מהירה ותודה מראש

20/11/2012 | 17:16 | מאת: ליאת איבגי

מירי שלום, נסי להסיר את שכבת העור שנתלשה. אם זה לא מתאפשר, גרדי את שכבת העור. אחרי 6 ימים ניתן לנסות להסיר את היבלת. אם את מצליחה להסיר אותה במלואה, אין צורך בפלסטר חדש. על-פי עלון התכשיר מומלץ להחליף פלסטר כל יומיים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות