אנטיביוטיקה עם סימילאק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/11/2012 | 17:49 | מאת: מאיה

שלום, ביתי צריכה ליטול אנטיביוטיקה ךתקופה ארוכה כטיפול מונע. היא בת חמישה וחצי חודשים ולא ממש מתלהבת מזה. האם ניתן להוסיף לה את התרופה לבקבוק סימילאק (או לפירות למשל)? תודה

מאיה שלום, לא ציינת באיזו אנטיביוטיקה מדובר. באופן עקרוני, רוב האנטיביוטיקות הנפוצות לא מושפעות מאוכל. ניתן יהיה לערבב עם מזון כלשהו בתנאי שהילדה תקבל את כל המנה ובפרק זמן קצר. ליאת

19/11/2012 | 21:58 | מאת: מאיה

תודה על תגובתך המהירה האנטיביוטיקה היא צפוויט פורטה. אני מכינה את התמ"ל עם מים חמימים ולאחר מכן מוסיפה את האבקה (לא מחממת במים רותחים). האם תקין להוסיף ?

מנהל פורום תרופות ורוקחות