קומאגיס בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/11/2012 | 11:20 | מאת: יעל

אני שבוע 6 להריון הרופאות נשים שלי נתנה לי להשתמש בקומאגיס והתחילו לי הפרשות חומות האם יש קשר בין הדברים??? לאחר שימוש של 4 ימים במשחה הפסקתי כי ראיתי אצלכם כאן בפורום שאסור להשתמש במשחה??? אשמח לתשובה !!!

יעל שלום, עפ"י עלון משרד הבריאות אין להשתמש בתכשיר בטרימסטר הראשון של ההריון. עפ"י מקורות אחרים, השימוש יהיה על-פי שיקול דעתו של הרופא המטפל, אחרי ששקל תועלת לעומת סיכון פוטנציאלי. כנראה שההפרשות לא קשורות לתכשיר. הצעתי היא לחזור לרופאה. גם כדי לבדוק את ההפרשות וגם לבדוק איתה שוב, אם כדאי להשתמש בתכשיר זה או להחליף למשהו אחר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות