משחה טבעית לפריחה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/11/2012 | 14:17 | מאת: שירן

שלום רב, מזה כיומיים מופיעות נקודות אדומות בפרק יד שמאל ואתמול עבר לי גם לכף יד ימין וליד ברך ימין. רופאת העור רשמה לי משחת MERIDERM אך קרתי שיש בזה סטרואידים. אני ממש נגד סטרואידים/קורטיזונים באשר הם ומשתדלת להשתמש במשחת/תרופות טבעית לכל צרה שלא תהיה. האם יש לך משחה טבעית בלבד שאת ממליצה שיכולה לעזור בגירודים ובנקודות האלו? בפריחה הזו?

שירן שלום, תכשירים סטרואידים הם תכשירים אנטי-דלקתיים יעילים ביותר ובשימוש נכון ומושכל הם בטוחים. תכשירים טבעיים בעלי פעילות אנטידלקתית: משחות על בסיס קלנדולה, שמן אתרי לבנדר ומשחות על בסיס פוליגונום (מסדרת מורז). שמרי על ראש פתוח, לא הכל רע בתכשירים סטרואידים, ואם לא תצליחי לקבל הקלה מתכשירים טבעיים, השתמשי במה שרשמה לך רופאת העור. ליאת

15/11/2012 | 20:01 | מאת: שירן

מנהל פורום תרופות ורוקחות