תמיסת verrumal לטיפול ביבלות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/11/2012 | 09:33 | מאת: הריונית

שלום, לפני כמה זמן, כשהייתי אצל רופאת העור, אמרתי לה שלא מרחתי את התמיסה בפעם הקודמת בגלל ההריון וההנקה. היא ענתה לי "מה הקשר??" עכשיו אני בהריון ולא יודעת אם מותר למרוח את התמיסה על היבלות. בעלון כתוב לא להשתמש בהריון ובהנקה. אני לא יודעת למי להקשיב ? אשמח להתיייחסותך.

הריונית שלום, על-פי משרד הבריאות ומקורות אחרים שבדקתי, השימוש בתכשיר אסור בהריון. את המידע הכי עדכני ניתן למצוא במרכזי הייעוץ הטרטוגני. ישנו מרכז וותיק בירושלים שנותן מענה טלפוני בימים א'-ה' בין השעות 9-15. מס' הטלפון: 02-6243669,02-6243663. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות