ורמוקס תינוקת בת עשרה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/11/2012 | 23:11 | מאת: ליטל

שלום לביתי בת השלוש וחצי התגלו תולעים כל בני הבית לקחו טיפול למעט ביתי השניה בת עשרה וחצי חודשים הרופאה אמרה לי שבמידה ואני רואה תולעים לתת לה מנה בודדת של 5 מל נראה לי שגם לה יש תולעים מה הסיכון והחשש הגדול בנטילה של ורמוקס לפני גיל שנתיים? האם ורמוקס יעיל בכלל בנטילה בודדת?

ליטל שלום, וורמוקס לא רשומה בארץ מתחת לגיל שנתיים. אחת הסיבות היא שאין מספיק מידע על בטיחות השימוש בתרופה בגילאים אלה. על-פי העלון לרופא שפרסם משרד הבריאות דווחו מקרים נדירים מאוד של פרכוסים בתינוקות מתחת לגיל שנה. לעיתים, טיפול במנה יחידה יכול להספיק. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות