האם יש תחליף לדורמיקום?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/11/2012 | 13:13 | מאת: ליאורה

סבתי בת 92 מאושפזת כבר מעל שבוע לאחר תסחיף ריאה. היא מטושטשת ומונשמת. היא מטושטשת ע"י דורמיקום אבל נראה שהתרופה לא משפיעה עליה. היא כל הזמן זזה ואינה שקטה. כל פעם מעלים לה את המינון זה הגיע עד 25 טיפות כאשר שאר החולים שמסביבה מקבלים 5-15 טיפות ונראים שלווים לחלוטין. הרופא המטפל אומר שכנראה שהיא מתנגדת לתרופה או שהיא לא משפיעה טוב. אבל אינו נותן תחלופה! האם קיימת תחלופה נאותה לדורמקיום? אודה לתשובתך המהירה.

ליאורה שלום, רק הרופא המטפל יכול להחליט על הטיפול המתאים ביותר בהתחשב בגיל ובמצב הרפואי. ישנם תכשירים נוספים ויש גם אופציה להרדמה עמוקה יותר (אופציה פחות רצויה). התעקשי על כך שיתיחסו לבקשותייך. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות