תופעות לוואי של קתדולון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/11/2012 | 09:04 | מאת: יאיר

שלום רב, רופאת המשפחה המליצה לי לנסות לקחת קתדולון לכאב כרוני במקום נרקוטיקה. אני אשמח לנסות לקחת קתדולון, אני אשמח מאוד להיפטר מהנרקוטיקה, אבל קראתי שקיים קשר בין קתדולון לתופעות לוואי נוירולוגיות קשות, ספציפית tardive dyskinesia. אם זה נכון, אולי לא כדאי לקחת את הסיכון. האם נתקלתם בספרות הרפואית באזכורים לתגובה כזו לקתדולון? אם כן, עד כמה היא נפוצה? תודה!

יאיר שלום, לא מצאתי התייחסות לתופעת לוואי של tardive dyskinesia ביחס לקתדולון בספרות ובאתר משרד הבריאות. תופעות נוירולוגיות של תרופה זאת הן נדירות ותלויות במנה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות