דחוף!! לקחתי 7 כדורי סופרלקס בטעות ..

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/11/2012 | 05:32 | מאת: שרון

הייתי בעצירות במשך 7 ימים אז לקחתי 4 כדורי סופרלס היום בצהריים(16:00) והרגשתי שזה עזר אבל לא עד הסוף אז בלי לחשוב יותר מדי מרוב שכבר נמצאס לי ורציתי להשאיר את הסיפור הזה מאחורי לקחתי עוד 3 היום לפני השינה(2:00) ואני נורא בלחץ מזה שלקחתי כמות גדולה מדיי וזה עלול להזיק לי ואני מפחדת ללכת לישון

שרון שלום, טיפול נגד עצירות בכדורים לא פועל מייד, לוקחות מס' שעות עד שרואים אפקט, ולכן אין טעם או צורך לקחת מנה נוספת. סביר להניח שתסבלי מכאבים ועוויתות בבטן ומשלשולים בעקבות נטילה מופרזת של כדורים. כדי לקבל אפקט מיידי, ניתן להשתמש בפתילות או במיני חוקנים של גליצרין, כמובן לא על בסיס קבוע. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות