טיפות עיניים לעיניים יבשות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/11/2012 | 18:09 | מאת: רבקה בשרי

אני משתמשת בטיפות עיניים טירס נטורל מס' פעמים ביום נגד יובש בעיניים. מכיוון שאיני זוכרת לשים באופן עקבי,יוצא שאני פותחת את הבקבוק ולא מנצלת את השימוש בו וכבר צריכה לזרוק אותו.(צריך להשליך לאחר הפתיחה בתום 28 יום) הרוקחת בבית מרקחת של קופ"ח המליצה על תחליף: טירס נטורל פרי(של אותה חברה) שבא בבקבוקונים לשימוש חד פעמי. ניתן להשתמש בבקבוקון תוך 12 שעות ולהשליכו. שאלתי היא: האם אלו אותן טיפות עם אותה השפעה? וכן לגבי המינון אוכל להשתמש באותו מינון: 5-6 פעמים ביום?

רבקה שלום, שני התכשירים בעלי אותה השפעה ואת יכולה להשתמש בתכשיר שהומלץ לך .באותו מינון כמו התכשיר הקודם. ההבדל הוא, שהתכשיר החדש לא מכיל חומר משמר. לדעתי, קיבלת המלצה טובה ונכונה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות