חיזוק הציפורניים והשיער

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/11/2012 | 01:10 | מאת: לירון

שלום, אני מעוניינת לקחת תוסף תזונה לחיזוק, שיפור והגדלת צמיחת הציפורניים והשיער. קניתי רוטס HR של אלטמן. האם הוא נותן מענה מדויק ונכון לעניין (לא רק לשיער..) ? ואם לא, מה את ממליצה לי לקחת במקומו?

לירון שלום, התכשיר רוטס HR מיועד לחיזוק השיער. לאלטמן יש מוצר שמסייע גם בחיזוק ציפורניים ומראה העור ונקרא ביוסיל. גם לחברות אחרות יש מוצרים דומים (לחיזוק שיער, ציפורניים ושיפור מראה העור)- HNS של סולגאר או סיליצאה של סופר מדיק. תכשירים אלה מבוססים על מלחי סיליקון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות