רוקחות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/11/2012 | 11:00 | מאת: אלי

שלום, אולי זו לא המטרה הרשמית של הפורום אבל אשמח אם אוכל לקבל בכל זאת תשובה. אני מאוד מתעניין בלימודי רוקחות ויש לי את הנתונים המתאימים לקבלה. רציתי לדעת עד כמה הלימודים קשים כי שמעתי שהתואר מאוד מאוד עמוס(כ200 נקודות זכות). כמו כן,אם אלמד רוקחות ארצה לעבוד בבית חולים (לדעתי יותר מעניין) ולא בבית מרקחת. יש לך מושג האם המשכורות שם נורמליות(בא נגיד לאחר כמה שנות ותק לא בהתחלה שבטח מקבלים ~מינימום)? תודה מראש וסליחה אם השאלה לא במקום פה.

אלי שלום, לגבי לימודי רוקחות, הקושי הוא סובייקטיבי. לדעתי רמת הקושי סבירה, אך לא מדובר בתואר קליל ותצטרך להשקיע זמן בלימודים. אני לא מעודכנת לגבי משכורות בבית חולים כיום, אך בעבר המשכורות היו נמוכות יותר מהשוק הפרטי ומקופות החולים. בהצלחה, ליאת

03/11/2012 | 23:36 | מאת: אלי

שיהיה שבוע טוב!

מנהל פורום תרופות ורוקחות