כאבי שיניים בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/10/2012 | 16:42 | מאת: מלכה

יש לי כאבי שיניים הלכתי לרופא שיניים ואמר שאלה תגובות של ההורמונים בגוף ויש לי נפיחות בחלל הפה ולא שיניים ונתן משחת שיניים "פרןדונטקס" לצחצח פעמיים ביום. מעבר מה ניתן לקחת לשיכוך כאבים כי אני גם מקיאה כל הזמן.

31/10/2012 | 21:30 | מאת: עדן

שלום מלכה, אני מאוד רגישה לכאב ובמיוחד בשיניים. בפעם האחרונה שהיו לי כאבי שיניים ישר לקחתי אופטלגין נוזלי והוא העביר לי את הכאבים ממש מהר! לגמרי ממליצה עליו האופטלגין הנוזלי. הם מותר בהריון. תרגישי טוב! עדן

מלכה שלום, בתחילת הריון ניתן לקחת רק אקמול לשיכוך כאבים. אין לקחת אופטלגין בהריון. אם הבנתי נכון, מדובר בבעיות חניכיים. ניתן להשתמש בג'ל טבעי כמו ג'נג'יג'ל למריחה מקומית על חניכיים מודלקות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות