פוליקוטן משחה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/10/2012 | 01:17 | מאת: שקד

לפי הבנתי, שתי המשחות פוליקוטן וטבעקוטן הן בעלות אותם הרכיבים. לפי העלון של פוליקוטן רשום כי אין לבוא במגע עם הפנים ובתכשיר טבעקוטן לא מצויין דבר זה. אני משתמשת הטבעקוטן לפנים והכל בסדר ועכשיו הרופאה החליפה לי לפוליקוטן.. האם אני יכולה להשתמש בפוליקוטן בכל זאת באזור הפנים?

שקד שלום, התכשירים פוליקוטן וטבעקוטן אכן מכילים את אותם רכיבים. מכיוון ששני התכשירים מכילים מרכיב סטרואידי כדאי להימנע משימוש על עור הפנים. אם זה נעשה בהוראת ובידיעת רופא, אז זה בסדר, כל עוד מדובר בטיפול לטווח קצר ובכמויות קטנות. ליאת

29/08/2013 | 17:44 | מאת: ליהי אדריאן

היי הרופא אור נתן לי לזיהום באצבע טבע קוטן ויש לי בבית פוליקוטן זה אותו דבר או שעדיף להחליף

מנהל פורום תרופות ורוקחות