לא יורדת במשקל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/10/2012 | 21:09 | מאת: אלין

היי,אני נוטלת את הכמוסות הללו כבר שבוע וחצי,כ 2 כמוסות 3 פעמים ביום,שותה המון מים,אין לי תאבון..בקושי אוכלת ועדיין המשקל מראה אותו דבר! בנוסף-אני מרגישה לחצים בבטן..האם זה קשור לתופעה שבה הסיבים מתנפחים בקיבה?

אלין שלום, לפני שאוכל להתייחס לשאלתך, אני צריכה לדעת באיזה תכשיר מדובר. ליאת

28/10/2012 | 07:21 | מאת: אלין

היי, מתנצלת שלא כתבתי שמדובר בקונגאק. תודה לימור

אלין שלום, אם אכן הפחתת משמעותית את צריכת הקלוריות ואין ירידה בכלל במשקל, צריך לשלול סיבות רפואיות לכך. גשי לרופא להיבדק. במידה ומבחינה בריאותית הכל תקין והמשקל תקוע, בגישת הטיפול הטבעית, נטורופתים טוענים שלפעמים תהליך של "ניקוי גוף" יכול לסייע בזירוז תגובת הגוף לדיאטה. בבתי מרקחת ישנם מוצרים המיועדים לכך, במחלקת הטבע. לגבי כאבי בטן, זוהי תופעת לוואי אופיינית לסיבי קונג'אק. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות